Descoperă comoda Max, un spațiu complet pentru îngrijirea și organizarea bebelușului.
Cu cadita anatomica și saltea de igiena detasabile, oferă siguranță și confort.
Patru sertare spațioase și sistemul de scurgere a apei fac din aceasta o soluție practică și modernă pentru orice cameră de bebeluși.
Alegerea plintei potrivite depinde de înălțimea camerei și de stilul interior. În camerele cu înălțime generoasă, plinte mai înalte oferă un aspect impunător, în timp ce în camerele cu înălțime standard, plinte mai joase sunt ideale. Forma plintei trebuie să se potrivească stilului de design interior: linii drepte și înălțimi moderate pentru un aspect modern, iar linii și forme curbe pentru un stil clasic și elegant.
În general, cel mai important aspect de luat in calcul este legat de dimensiunile plintei raportate
la înălțimea camerei unde acestea vor fi utilizate.
O plintă mai înaltă, peste 10-12 centimetri se pretează mai degrabă într-o cameră unde înălțimea este mai generoasă, mai mult de 280 centimetri
și unde grosimile zidurilor sunt mai mari. O plintă joasă, sub 12 centimetri este potrivită pentru majoritatea camerelor din apartamente sau case
cu înălțimi standard de aproximativ 260 de centimetri.
Forma plintei trebuie aleasă în concordanță cu stilul amenajării de la interior.
Pentru un stil modern se potrivesc cu siguranță plintele cu linii drepte și înălțimi moderate.
Într-un stil clasic, elegant, se va potrivi cu siguranță o plintă cu linii și forme curbe, cu modele avangardiste ieșite în relief.
Alegerea cornișei potrivite depinde de înălțimea tavanului și stilul de amenajare. În spațiile generoase se potrivesc cu cornișe elaborate, iar pentru spații mici se recomandă cornișe subțiri și simple. Materialul, precum polimerul rigid, asigură durabilitate și opțiuni variate la prețuri accesibile.
Atunci când alegem cornișa potrivită pentru mascarea îmbinării dintre pereti si tavan, este important să luam în calcul mai mulți factori.
Înălțimea tavanului este unu dintre acești factori (și poate cel mai important).
Atunci când spațiul ne permite trebuie sa optăm pentru o cornișă cu dimensiuni generoase și forme elaborate.
Pentru spațiile mai mici sau stiluri de amenajare mai simpliste, moderne sau minimaliste,
cornișa trebuie să fie cât mai simplă, subțire, cu linii și forme drepte astfel încât să nu încarce vizual spațiul.
Materialul din care este fabricată cornișa este important pentru aspectul și durabilitatea acesteia în timp. Aceasta poate fi din lemn, PVC, gips, polistiren, polimer rigid sau poliuretan iar alegerea ține de preferințele personale și buget. Noi recomandăm în general polimerul rigid ca fiind cea mai bună alegere prin varietatea opțiunilor și a raportului calitate-preț.