Termeni si conditii

1. Informatii generale

Daca exista probleme sau situatii nerezolvate referitoare la comenzi efectuate pe site-ul hometab.ro ne puteti scrie folosind adresa contact@hometab.ro sau ne puteti contacta de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00 apeland numarul de telefon 0723 036 706.

2. Definitii

Site-ul web hometab.ro este administrat de CASE 3D INTERIOR DESIGN S.R.L. cu sediul social in Loc. Navodari, Jud. Constanta. Numar de Inregistrare la Registrul Comertului: J13/1680/2021, CUI 44301641.

3. Continut si drepturi de autor

Toate informatiile (incluzand, dar fara a se limita la: text, imagini, design, cod sursa etc.) de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic conectat la internet sunt in proprietatea CASE 3D INTERIOR DESIGN S.R.L. Orice utilizare, partiala sau integrala fara acordul scris al CASE 3D INTERIOR DESIGN S.R.L. constituie incalcarea legii protective dreptului de autor nr.8/1996.

Site-ul poate contine si poate afisa in magazinul online produse de tip afiliat. Acestea sunt comercializate de parteneri si prin apasarea butonului afisat pe produs sunteti de acord sa fiti redirectionati catre magazinul partener care realizeaza efectiv vanzarea. Prin apasarea butonului afisat pe produs vi se va introduce un cookie de trafic in dispozitivul de pe care produceti actiunea.

4. Conditiile si acceptarea lor

Utilizarea site-ului hometab.ro cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

CASE 3D INTERIOR DESIGN S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor din prezenta pagina iti exprimi acordul pentru a fi contactat din partea CASE 3D INTERIOR DESIGN S.R.L. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personale ale hometab.ro.

Pentru a putea primi oferte comerciale trebuie sa te abonezi la newsletter. Te poti dezabona oricand de la primirea acestor mailuri accesand contul personal si modificand sectiunea date personale, sau trimitand un mail catre contact@hometab.ro cu subiectul dezabonare.

5. Limitare raspundere

Site-ul hometab.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului hometab.ro, in totalitate sau partial.

6. Protectia si prelucrarea datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de CASE 3D INTERIOR DESIGN S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti contacta in orice moment responsabilul hometab.ro cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

- e-mail la adresa: contact@hometab.ro