Tipuri de Produse

Tipuri de produse afisate pe site

Produsele afisate pe platforma hometab.ro pot fi:

  1. comercializate de CASE 3D INTERIOR DESIGN SRL prin actiunea butonului “Adauga in Cos” si lansarea comenzii din contul de utilizator al platformei.
  2. comercializate de parteneri prin actiunea butonului “Vezi Pret” si redirectionarea catre site-ul magazinului partener. Aici veti putea vedea mai multe detalii despre produs si puteti comanda efectiv.
  3. solicitare expresa de oferta prin actiunea butonului "Cere Oferta"

Detalierea butonului de actiune

  1. Produsele care pot fi comandate prin actiunea butonului “Adauga in Cos” si lansarea comenzii sunt comercializate de CASE 3D INTERIOR DESIGN SRL vor fi facturate si livrate in conformitate cu informatiile pe care le veti regasi in contul de utlizator si pe care le veti primi inclusiv prin intermediul adresei de e-mail folosite la inregistrare.
  2. Mecanismul prin care functioneaza produsele vandute de parteneri este urmatorul:
  • Produsele care contin butonul de actiune “Vezi Pret” sunt produse comercializate de parteneri ai CASE 3D INTERIOR DESIGN SRL prin intermediul parteneriatelor de tip marketing afiliat.
  • Prin actionarea butonului “Vezi Pret”, in browserul dispozitivului dumneavoastra se va plasa un cookie iar ulterior veti fi redirectionat catre magazinul online al partenerilor care comercializeaza produsul respectiv.
  • Prin intermediul acestui cookie, platformele de marketing afiliat vor putea inregistra in functie de actiunile dumneavoastra ulterioare, un comision sub forma de procentaj din valoarea comenzilor lansate si finalizate cu succes pe site-urile respectivilor parteneri.
  • In situatia unor comenzi finalizate cu succes pe plaftormele partenerilor, contul de afiliat CASE 3D INTERIOR DESIGN SRL este ulterior remunerat cu un procentaj din valoarea comenzilor, lead-urilor sau a altor situatii dupa caz, in functie de tipul de parteneriat incheiat.

      3. Butonul "Cere Oferta" se rezuma la transmiterea unei cereri de oferta catre partenerii nostri si redirectionarea acesteia catre dumneavoastra.